четвер, 10 листопада 2022 р.

 

10.11.2022

Літературне читання

Тема. Наші проекти

Урок  в ZOOM на платформі Єдина Школа


10.11.2022

Математика

Тема. Прямо пропорційна залежність між величинами.  Перехід від одного виду моделі до іншого. Аналіз умов сюжетних задач на різні процеси та виявлення спільних розв´язань

Урок  в ZOOM на платформі Єдина Школа


10.11.2022

Я досліджую світ

Тема. Материки Землі. Особливості природи материків. Природні зони Євразії

Урок  в ZOOM на платформі Єдина Школа


На величезній території Євразії є всі природні зони Північної півкулі, які мають добре виражене широтне простягання: в арктичному географічному поясі — арктичні пустелі, у субарктичному — тундра і лісотундра, в помірному — тайга, мішані і широколисті ліси, лісостепи і степи, напівпустелі і пустелі.



































Для лісостепу характерна наявність лучних степів і лісів. У вигляді майже безперервної смуги вона простягнулася від передгір’їв Карпат до Алтаю.

Степи являють собою рівнинні території, які в природних умовах були вкриті трав’янистою рослинністю, що утворювала суцільний або майже суцільний покрив із ковили, типчака, тонконога й інших рослин.

Степи змінюються пустелями й напівпустелями помірного поясу. Тут жарке літо, відносно прохолодна зима, випадає невелика кількість опадів.




10.11.2022

Фізична культура

Тема. Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи з обручами. Танцювальні  кроки. Ритмічні завдання; фрагмент танцю «Гопак» (32 такти). Рухлива гра.









Немає коментарів:

Дописати коментар